loader image
Funkcióban gazdag, könnyen kezelhető, megfizethető

Veeam All-in-One
biztonsági mentési megoldás kisvállalkozások számára

Kisvállalati Veeam Essentials

A kisvállalkozások dilemmái

A kisvállalkozások működtetése kihívásokkal teli tud lenni. Az üzlet fejlesztése mellett számtalan dologgal kell – a legtöbb esetben egyedül – megküzdenie. Szerencsésebb esetben vannak kollégái, akik segítenek a teendők elvégzésében, de még így is biztosan vannak olyan területek, amikre egyszerűen nem jut elegendő idő, sem pénz.

A vállalkozása mögött álló informatikai infrastruktúrára – ami modern világunkban egy vállalat működőképességét jelentheti – sem jut biztosan elegendő erőforrása.

Az informatikai fejlesztések során így megszorításokkal kell dolgoznia, és így kell kigazdálkodnia a lehető legjobb megoldást. Nem csoda, hogy sokszor már nem is jut olyan kulcsfontosságú területekre figyelme, mint az adatok megfelelő biztonsága.

Ne aggódjon, nincs ezzel egyedül!

Egy nemrégiben végzett felmérés keretében a megkérdezett kisvállalkozások jellemzően az alábbi problémákkal szembesültek:

38%

kénytelen csökkenteni a szoftver és hardver megoldással kapcsolatos kiadásaikat

39%

jelentősen fejleszteni vagy teljesen le kellene cserélni biztonsági mentési rendszereiket

33%

vállalati informatikai fejlesztéseik megtérülése hagynak kivetnivalót maguk után

Veeam Backup Essentials videobackground
Videó lejátszása

Van megoldásunk rá!

Mennyivel könnyebb lenne az élete, ha lenne olyan megfizethető adatvédelmi megoldása, amelyre valóban számíthat? Amely csak teszi a dolgát, mindenféle fennakadás nélkül.

A Veeam piacvezető biztonsági megoldásai ezt tudják biztosítani, immár a legkisebb vállalkozások számára is.

Veeam Backup Essentials

A Veeam Backup Essentials olyan biztonsági mentési, helyreállítási és adatreplikációs szoftver, mely a gyártó nagyvállalati szintű megoldásának – a Veeam Availability Suite ™ -nek – a funkcionalitását nyújtja, de a kisvállalkozások igényeinek megfelelően, rendkívül kedvező áron.

Akár 60%-al, vagy még olcsóbban is hozzáférhet a piacvezető mentési technológiákhoz. A többszörösen ellenőrzött biztonsági másolatok révén minimalizálhatja a leállások kockázatát, illetve a gyors visszaállítási folyamatok révén pedig pillanatok alatt helyreállíthatja kritikus fontosságú adatait egy biztonsági incidens esetén.

Veeam Backup Essentials
Veeam Backup Essentials

Modern adatbiztonság Veeam alapokon

Egy könnyen átlátható felület segítségével kezelheti az összes beállítási lehetőséget és igény szerint állíthatja vissza mentéseit – akár fájlszinten is. A felület segítségével monitorozhatja a történéseket és jelentéseket kaphat a különböző munkamenetekről, nyugodjanak azok VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Nutanix AHV, Windows és Linux Szerver, AWS, Azure – virtuális, felhő vagy fizikai alapokon.

A Veeam all-in-one biztonsági mentési megoldása támogatja minden nagy gyártó adattárolóit, alkalmazásait, fájlmegosztó, szerver- és NAS megoldásait is. Fontos tudni, hogy ezt a szoftvercsomagot kifejezetten a kisvállalkozások számára alakították ki, így legfeljebb 6 CPU-foglalattal vagy 50 virtualizált IT-környezettel rendelkező, 250-nél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató cégek igényelhetik.

Veeam - világelső adatmentésben

Veeam Backup and Replication Megbízható mentések

Megbízható mentések

Készítsen biztonsági másolatot minden adatáról, és tárolja azokat bárhol. On-prem vagy a felhő környezetben - beépített replikációval, külön költség nélkül.

Veeam Erőteljes fájlvédelem

Erőteljes fájlvédelem

Védje meg az összes adatállományát - legyen szó csak pár fájlról vagy épp a teljes hálózati adattárolóján (NAS) összegyűlt adatokról, és állítsa vissza azonnal azokat szükség esetén.

Veeam Gyors visszaállítás

Gyors helyreállítás

Legyen szó pár fájlról vagy nagyobb adatállományról - villámgyorsan visszaállíthatja azokat, ráadásul számtalan rekonstruálási lehetőség áll rendelkezésére.

Veeam adathordozhatóság

Adathordozhatóság

Migrálja vagy állítsa helyre adatait bármely felhőszolgáltatóhoz (pl. AWS vagy Microsoft Azure), miközben a biztonsági másolatai mindig védettek maradnak.

Veeam Backup and Replication Beépített biztonság

Beépített biztonság

Ransomware-mentes biztonsági másolatok révén egyszerűen szigetelheti el a kulcsfontosságú adatait a kiberbűnözők tevékenységei elől.

Veeam Sokoldalú adatfelhasználás

Tárolási rugalmasság

Készítsen villámgyorsan automatizált biztonsági másolatokat és replikákat pillanatképekből, melyet szinte bármilyen adattároló megoldáson tárolhat.

Veeam árajánlatkérés

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!